7회설계

KAIST team participated in the 7th National Student Design Competition held on November 11 (Saturday), Yonsei University, Seoul. Kim Ki-yoon, Lee Do-doo, Lee Min-seop, Jeong Jiwon, Cho Sungyoon, Heo Woong (Advisor Soonhung Han, TA Hyunchul Kim) are awarded. Hosted by the Korean Society of Mechanical Engineers, sponsored by the Ministry of Science and Technology, the Kyungam Educational Cultural Foundation, and the Dong-A Ilbo. The KAIST team, which was created through the lessons in the course ‘Capstone design’, was awarded the Grand Prize by designing a new type of fire extinguisher as a ‘Refill Fire Extinguisher’.